Tilbygning med flair: Vi gør din vision til virkelighed

Hos Tømrerfirmaet Hegel og Friis bestræber vi os på at blive dit førstevalg, når det handler om at realisere drømmen om mere plads i hjemmet. Vores store erfaring inden for tømrerfaget gør os til den perfekte samarbejdspartner, hvad end du bor i hverdags- eller sommerhuset.

I samtale med dig skaber vi den tilbygning, der passer bedst til dine behov og ønsker. Med base i Stege på Møn er vi stolte af at kunne betjene både private og erhverv i Vordingborg og Nykøbing Falster, så tøv ikke! Kontakt os allerede i dag og lad os gøre din vision til virkelighed!

Plads til fantasi: Tilbygning efter dine ønsker

Når det kommer til ombygning, tror vi på, at dine krav skal være i centrum. Vi giver dig friheden til at bestemme, hvordan din tilbygning skal se ud og fungere. Vores tilgang er fleksibel, og vi er meget lydhøre over for dine ønsker og behov – det er trods alt dit leverum, vi skal forvandle!

Som din tømrer kan vi realisere selv den største drøm. Uanset om der er tale om et ekstra værelse eller en udvidelse af køkkenet, er vi her for at omsætte dine idéer til virkelighed. Vi tager os af alt fra planlægning og design til udførelse og færdiggørelse, så du kun skal fokusere på glæden i de nye rum!

Kvalitet

Vi arbejder efter de højeste standarder og er først tilfredse, når kunderne er glade.

Pålidelig

Vi går meget op i at have en god og gennemsigtig kommunikation med vores kunder.

Erfaring

Vi stiller altid vores erfaring til rådighed, når det gælder om mere information, rådgivning og spørgsmål.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Pris på tilbygning på Sydsjælland? Kontakt os i dag og hør mere!

Hver opgave er forskellig, og ingen ønsker er ens. Af den årsag har vi ingen fast prisliste over tilbygning og ombygning af bygninger. Tværtimod afgøres prisen af det enkelte projekt – herunder den ønskede mængde af kvadratmeter og valg af materialer.

Som dit tømrerfirma er vi klar til at give dig et tilbud, der passer ind i dit budget. Vi tror på gennemsigtighed og ærlighed i vores priser, så du kan føle dig tryg hele vejen igennem processen. En åben dialog og plads til kreativitet er den helt rette opskrift på et godt samarbejde. Kontakt os i dag og hør meget mere om dine muligheder. Sammen kan vi bygge med stil!